Pages

Friday, June 17, 2016

RENAULT PREDSTAVLJA NOVI CLIO: Dostupan u bogatije opremljenim inačicama, vozaču omogućuje da parkiranje prepusti automobilu

Related Posts


Clio četvrte generacije prvi je uveo Renaultov novi dizajnerski identitet. Svjetlosnim potpisom izvedenim u tehnologiji Full LED uključujući, u određenim inačicama dnevna svjetla u obliku slova C, novi CLIO osvježio je Renaultov dizajnerski identitet. Nova je prednja maska na kojoj se ističe Renaultov logotip te širi usisnik zraka koji prednjem kraju daje suvremeniji izgled. Straga je izmijenjen odbojnik koji sada izgleda robusnije. U ponudi su četiri nove boje (crvena Intense, siva Titanium, biserna bijela i plava Iron), novi naplatci i umetci naplataka te još bogatiji program personalizacije.



U izradi novog Clija upotrijebljeni su materijali kakvi su dosad bili rezervirani za modele s vrha Renaultove ponude. Sve su presvlake nove i posebna je pozornost posvećena taktilnoj i vizualnoj kvaliteti završne obrade plastike. Kromirani umetci sad su matirani i nenametljivi, a boje su profinjenije. Ukratko, novi je CLIO sad luksuzniji paket koji postiže ravnotežu između privlačnog vanjskog izgleda i kvalitete obrade unutrašnjosti.


Snažan i štedljiv dizelski motor 1.5 dCi 110 sa šesterobrzinskim mjenjačem prinova je u ponudi motora novog Clija, baš kao i benzinski motor TCe 120 sa šesterobrzinskim ručnim mjenjačem. S 11 kombinacija motora i mjenjača novi se Clio odlikuje jednom od najbogatijih ponuda motorizacije. Kupci mogu odabrati jedan od tri različita umrežena multimedijska sustava: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution ili novi pametni sustav R&Go dostupan u svim razinama opreme. Novi CLIO prvi je Renault B-segmenta koji nudi kvalitetu zvuka Bose za nezaboravan doživljaj glazbe, a bogata ponuda sustava za pomoć u vožnji automobil čini još prilagodljivijim i okretnijim. Uz stražnje parkirne senzore novi CLIO, ovisno o inačici, nudi i prednje parkirne senzore i kameru za vožnju unatrag. Sustav Easy Park Assist, dostupan u bogatije opremljenim inačicama, vozaču omogućuje da parkiranje prepusti automobilu.










via : http://zumzumauto.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment